1 DAGDEEL | IN LEEUWARDEN | GRATIS

WORKSHOP ENERGIE VOOR JE BEDRIJF

Ruim vijf jaar lang heb ik websites ontworpen en gemaakt. Maar in september van dit jaar heb ik het roer om gegooid. Websites maken doe ik niet meer zelf. Maar wel samen, met jou.
Mijn manier van werken wil ik graag met andere ondernemers delen. Daarom organiseer ik de workshop ‘Energie voor je bedrijf’.
Tijdens deze workshop ontdek je het belang van laten zien wie je echt bent. Ik leer je hoe je dat vertaalt naar je huisstijl en website.

 

Voor wie:

Deze workshop is voor ondernemers die willen laten zien waar ze voor staan. Dus als je wilt dat jouw bedrijf echt bij JOU past. Dat jouw energie en passie weerspiegelt.

 

Dit komt er op tafel:

  • Hoezo?! Laten zien wie je bent?
  • Jouw persoonlijke energiewoorden
  • Over aanbod waar jij en je klant blij van worden
  • Kies de juiste lettertypes, kleuren en afbeeldingen
  • De psychologie van je website

Verder kunnen we het hebben over je pitch, social media etc. En natuurlijk kunnen we elkaar helpen door met elkaar te sparren.

 

Hier ga je mee naar huis:

  • Een heleboel inzichten
  • Inspiratie voor je vormgeving en website
  • Een moodboard

 

Reacties van een deelnemer

Ja wauw, zo’n fijne workshop ‘Energie voor je bedrijf’ gehad! Gisteren deze workshop bij Gerry gevolgd. Behalve een stuk technische en ‘strategische’ inhoud over de inrichting van je site, ook nog een flink onderdeel ‘over the look en feel’ van je site. Heel waardevol hoe Gerry dit aanpakte: ze neemt je via hele logische stappen mee op ontdekkingsreis naar jouw energie, die je daarmee kunt vertalen naar de kleur en stijl van je website. Gerry stelt ook goeie vragen om zaken nog meer helder te krijgen. Dit gaat voorbij kennis en vaardigheden, maar is een stuk persoonlijkheid en ervaring wat toevoegt en deze training extra waardevol maakt. Als je al je website hebt en wilt aanpassen of nog startende bent, voor beide een super aanrader!
Ans Rozendal

 

Investering

De cursus is bij mij thuis. Daardoor kan ik de prijs laag houden. En met koffie en thee bij de hand, een grote tafel en alle ruimte om ons comfortabel te voelen. Ik vraag hiervoor €15,-.

 

Datum

De workshop is op vrijdag 22 januari.
Het is van 9:30 uur tot 12:00 uur, aan de Heaberch 3 in Leeuwarden. Dit is in Techum, dus aan de rand van Leeuwarden. Geen gedoe met de stadse drukte, en ook op de fiets nog prima bereikbaar, mocht je in Leeuwarden zelf wonen.

Heb je serieus interesse maar wil je je nog niet definitief opgeven? Laat dan hier je e-mailadres achter, zodat ik je op de hoogte kan houden. Je kunt me ook volgen via mijn Facebookpagina.

 

Aanmelden?

Dat kan via het formulier hieronder. Er is per workshop plaats voor 6 personen. Nog twijfels? Bekijk anders nog even mijn portfolio.