COACHING | VORMGEVING | € 1550,-

LAAT ZIEN WAAR JE VOOR STAAT

Is het niet gek om je bedrijf te profileren met behulp van mooie plaatjes en een website die door een buitenstaander zijn gemaakt? Iemand die jou nauwelijks kent? Zou het niet beter zijn wanneer jouw huisstijl een weerspiegeling is van jouw kernwaarden als persoon en ondernemer? Ik spendeerde altijd al meer tijd aan het sparren vooraf met mijn klanten, dan met het eigenlijke ontwerp van een logo of website. Want eerst wil ik weten waar jij voor wilt staan. Tenminste, als je meer wilt dan een gladgestreken aardig plaatje dat eigenlijk niets zegt over jou. Want ik vermoed, dat dat nu precies is wat je hebt. Of had. En nu zoek je iets waarmee jij je meer klanten aanspreekt. Gewoonweg omdat het beter weerspiegelt wie jij bent. Klopt? Lees dan zeker even door:

 

Voor wie:

Mijn ontwerpen zijn voor ondernemers die willen laten zien waar ze voor staan. Dus als jij een ontwerp wilt dat echt bij JOU past. Een website of huisstijl die jouw energie en passie weerspiegelt.

 

Uniek:

Bijzonder is dat je vráágt om een ontwerp, maar wat je krijgt is inzicht. Dat is namelijk het startpunt van waaruit we concluderen wat de uitstraling is die jij nu zoekt. Zodat klanten zien waarin jij je onderscheidt, ook al lijkt jouw dienst of product nog zoveel op dat van anderen.

 

Wanneer past dit bij jou:

Mijn aanbod om te ontwerpen komt voor jou op het juiste moment als je al jaren min of meer lukraak investeert in je uitstraling. Als je de ene keer een logo laat maken, dan weer je website laat restylen en tussendoor nog zoveel trainingen doet om jezelf te ontwikkelen. Als je best weet wie je bent, maar op de een of andere manier niet de vertaalslag kunt maken naar je bedrijf. Dat is het eigenlijk.

 

Garantie

Ik heb geen ontevreden klanten. Dat komt omdat ik alleen met je ga werken als we een klik hebben. Een kennismaking vormt onze start, of niet. En dat komt ook omdat we samen werken. Jij bepaalt wat goed voelt, ik maak de schetsen. Al doende ontstaat het ontwerp waarvan jij denkt: ‘WOW, ja, dat ben IK.’ Je moet er niet aan denken dat iemand daar nog iets aan zou veranderen. Dat logo, dat ben jij! MOOI!

 

Kies dit omdat:

  • Een sterk ontwerp jou zoveel kracht geeft
  • Je klanten jou kiezen op basis van je uitstraling
  • Dit inzicht en het ontwerp de basis zijn voor je bedrijf
  •  Jij zoveel energie krijgt als je de juiste klanten weet te trekken

 

Bewijs:

Mijn wens was alles uit handen te kunnen geven met als resultaat een website die bij mij past, die weergeeft wie ik ben. Die zowel persoonlijk als zakelijk mij goed vertegenwoordigd. En dat is heel goed gelukt! Van nieuwe huisstijl bepalen tot de techniek achter de website, alles heeft Gerry geregeld. Ik vond het erg fijn om weer even stil te staan bij waarom ik ondernemer ben geworden, de combi werk en privé en stil te staan bij wat mij energie geeft, waar ik blij van word. Back to basic, Why? Door het uitwerken van de opdrachten, het bepalen van mijn persoonlijke missie heb ik gemerkt dat ik dit niet alleen privé belangrijk vind, maar dat ik dit ook in mijn werk en bedrijf wil meenemen. Ik ben mijn bedrijf en mijn persoonlijke missie is onderdeel van mijn zakelijke missie. Ik heb het hele traject en de samenwerking als erg prettig ervaren. Gerry heeft echt aandacht voor wie je bent als persoon en ‘ondernemer’ om zo tot het beste resultaat te komen. Ook hoe zij de contacten en samenwerking met de andere partijen zoals fotograaf en tekstschrijver heeft opgepakt vind ik een dikke plus.

Miranda de Groot | De Groot Virtueel Business Management

 

Jouw risico

De kans bestaat dat je enorm spijt krijgt dat je dit niet veel eerder hebt gedaan. Het voelt zoveel beter als je werkt met uitingen en een huisstijl waar je elke keer weer blij van wordt. Visitekaartjes die je trots weggeeft, een website waar je vol vertrouwen naar verwijst. Als je al jaren het belang van je huisstijl hebt onderschat, dan kan de ommekeer best hard aankomen…

 

Alternatieven

Zijn er alternatieven? Ja hoor. Er zijn op het world-wide- web genoeg plekken waar je voor een paar tientjes een logo kunt laten ontwerpen. Ontwerpers uit de meeste exotische landen leveren je dan een plaatje met de kenmerken die jij opgeeft. Jij knutselt dat vervolgens op een A4 en in een visitekaartje op Vistaprint en je kunt vooruit. De meeste starters beginnen zo en ik zou het ook zo gedaan hebben. Maar met de kennis van nu zou ik veel liever in één keer investeren en in één keer goed opstarten met mijn bedrijf. Mooi!

 

Waarom bij mij?

Je kiest voor mij omdat ik jou kan laten ontdekken wat écht bij jou past. Zodat je je leven én je uitstraling kunt vormgeven zoals jij er blij van wordt. Elke dag weer. Natuurlijk, van een mooi logo word je ook blij. Maar deze ‘blij’ gaat zoveel dieper en is zoveel duurzamer. Ik ben jouw coach en doe het tekenwerk. Maar eigenlijk doen we het samen.

 

Investering

De kosten zijn variabel, afhankelijk van het punt waar jij start. Heb jij mijn online training al gedaan? Of de workshop? Dan heb je een voorsprong. Reken voor het hele traject, kernwaarden ontdekken, een logo met visitekaartje ontwerpen en een nieuwe website, ongeveer 1550 euro. Heb je nog geen tekst, dan kan ik tegen meerprijs een tekstschrijver bij onze samenwerking betrekken. En voor de fotografie verwijs ik je graag naar mijn huisfotograaf voor een shoot waarbij je een complete set eigen foto’s krijgt, van een super kwaliteit en een geheel authentieke uitstraling. Meer weten? Bel of mail, dan kijken we wat handig zou zijn voor jou.

 

Datum:

We plannen op basis van beschikbaarheid. Het hele traject van coaching tot en met uitwerking en opleveren van het resultaat is een intensief proces. Ik doe er hooguit één per twee maanden. Denk je dat je dit traject met mij in wilt, zorg dan dat we vroegtijdig de agenda’s naast elkaar leggen.

 

Inschrijven?

Niet nodig. Bel of mail, dan plannen we een kennismaking.

 

Gaat het je te snel?

Bekijk anders eerst nog mijn portfolio. Of boek een keukentafelgesprek zodat we kunnen kennismaken.