TIPS & INZICHTEN

Gewoon daarom!

TIPS & INZICHTEN Gewoon daarom! Je moet shinenJe moet je dromen najagenJe moet de beste versie van je zelf zijnSinds wanneer is gewoon niet meer goed genoeg?Gewoon jezelf zijnGewoon zijnGewoon Omdat het vrijheid geeft. Wanneer je je vrij voelt ga je vanzelf...

Lees meer

HEAL

TIPS & INZICHTENTHE MOST POWERFUL HEALER IS WITHIN Bijzondere film die zeker weten het kijken waard is. Ook als je sceptisch bent over spiritualiteit/energetische therapie. HEAL maakt niet alleen gebruik van de briljante geesten van vooraanstaande wetenschappers...

Lees meer

Hoezo een missie?

Je blauwdruk. Je kunt het ook je levensplan noemen, of een roeping. Ik noem het ook wel ‘geboorterecht’.

Lees meer

Dualiteit

Dualiteit. Zonder duisternis zien we geen licht. Zonder beperkingen ervaren we geen vrijheid. Zonder angst kennen we geen liefde

Lees meer

Weten wie je bent

Boos zijn, je gefrustreerd voelen, verbitterd of teleurgesteld zijn. Dit zijn emoties die we ervaren wanneer we er voor kiezen om dingen te doen die niet in lijn liggen met onze blauwdruk, onze levensmissie.

Lees meer

Met kleine stappen naar grote veranderingen (2)

In mijn vorige blog over ‘De kunst van Kaizen’ vertelde ik dat grote veranderingen tot stand komen door kleine stapjes te nemen in de richting van je doel. In dit blog lees je over de andere 5 strategieën die in het boek van Robert Mauer…

Lees meer

Met kleine stappen naar grote veranderingen (1)

In het verleden stelde ik, voor mijn werk, veel doelen maar ik werd daar altijd heel gestrest van. Volgens de goeroe’s moesten mijn dromen groot zijn en dus waren mijn doelen ook groot. Ik heb het echt geprobeerd, maar uiteindelijk kwam er van…

Lees meer

Inzichten in je mailbox? 

Door je aan te melden geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Wil je me volgen?  Leuk!

Link met me op LinkedIn of Facebook.

Liever anoniemer? Like dan mijn Facebookpagina.