INDIVIDUEEL | MÉT FEEDBACK | € 350,-

KOERSEN OP KERNWAARDEN

Wat:

Een online cursus met 12 modules waarin je leert leven vanuit jouw eigen unieke recept voor geluk.

 

Voor wie:

Bedoeld voor als je echt wilt uitzoeken hoe je blij kunt worden door bewuster te kiezen vanuit je kernwaarden. Omdat je met een betere gezondheid en meer energie door het leven wilt gaan, je financieel wel wat rust kunt gebruiken, of je bedrijf of carrière wilt laten groeien zonder steeds weer allerlei taken op je te nemen die je eigenlijk niet meer wilde doen.

 

Uniek:

Door de opbouw garandeer ik dat jij je cursus afmaakt, en ook nog binnen de gestelde 2 weken. Met 12 opdrachten in 2 weken pak je even flink door. In totaal heb je 6 weken de tijd zodat je voldoende ruimte hebt om het te laten bezinken, aan je opdrachten te werken en even wat extra tijd te nemen indien nodig. Blijf je even hangen, dan voorzie ik je van feedback via de mail of eventueel telefonisch. De volgende stap is steeds helder en uitdagend, ik denk dat je staat te popelen om verder te gaan met de volgende les!

 

Wanneer past dit jou:

Dit past perfect bij je als je soms niet goed weet welke kant je uit wilt, of wanneer het maar niet wil lukken om je gezondheid een boost te geven. Door te gaan leven vanuit je kernwaarden krijg je echt focus, vele malen sterker dan alle aangeleerde trucjes uit het timemanagement. Je wordt weer enthousiast, draagt dat uit en trekt de mensen aan die meegaan in jouw flow. Het leven, en ook je werk, wordt een feestje!

 

Garantie:

De online cursus werkt perfect door de combinatie en volgorde van de juiste vragen én het feit dat jij tijd krijgt om na te denken over je antwoorden. Stap voor stap krijg je meer inzicht en bouw je een duidelijk actieplan zodat je direct kunt gaan uitvoeren.

 

Kies dit omdat:

  • Het praktisch en behapbaar is. Je brengt voelen, denken en doen in balans
  • De diepgang aanwezig is om je te prikkelen om hier echt werk van te maken
  • Ik jou help met feedback zodat je verder komt en knopen kunt doorhakken
  • Je dit overal kunt doen, waar je maar wilt, zelfs in het buitenland

 

Bewijs dat dit werkt:

,,Ik was altijd al geneigd ja te zeggen tegen iedereen. Toen ik begon met mijn bedrijf en klanten moest vinden, werd dat alleen maar erger. Ik deed van alles en was altijd druk, maar ik liep ook regelmatig te mopperen dat ik dingen deed waar ik zelf helemaal niet blij van werd. Door de cursus van Gerry kreeg ik inzicht in wat voor mij belangrijk is. Heel gek, die kwispel woorden gingen steeds meer leven. En nu kan ik kiezen aan de hand van die woorden, plus de visie en doelen die daaruit voortvloeide. Het lijkt nu allemaal heel logisch en simpel, maar zonder deze cursus had ik denk ik nog steeds lopen mopperen.”

Miranda de Groot | De Groot Virtueel Business Management

 

Jouw risico:

Het enige gevaar dat je zou kunnen lopen is dat het de zoveelste cursus wordt die je niet afmaakt omdat je achterop raakt of er niet meer aan denkt. Maar dat risico is klein, omdat ik over jouw schouder meekijk en reageer als je geen vooruitgang boekt.

 

Waarom bij mij:

Misschien omdat ‘jezelf zijn’ voor mij ook heel belangrijk is? Omdat ik zelf leef en werk vanuit mijn hart en mijn gevoel, en daar zo ontzettend veel energie van heb gekregen? Of omdat de wereld om ons heen zoveel mooier wordt als iedereen kwispelend en enthousiast die mensen zou kunnen helpen die precies bij hen passen zodat we allemaal een boost kunnen geven aan ons leven of ons werk?

 

Zijn er alternatieven?

Het kan ook anders, natuurlijk. In minder happen: vier dagdelen met steeds tijd ertussen. Met dezelfde inhoud, maar dan 1:1 zodat je meteen respons krijgt, in real life. Heel anders, maar ook heel krachtig!

 

Investering:

€ 350,- slechts. En dan zorg ik ervoor dat je zo snel mogelijk kunt beginnen. De cursus omvat 12 modules die je gemakkelijk kunt doen in 6 weken. Maar ook sneller als je wilt, of langzamer.

 

Wil je tussentijds even een break?

De cursus is online maar wel persoonlijk. Moet je door omstandigheden even afhaken, stuur me dan bericht zodat ik je in de ‘wacht’ kan zetten tot een moment dat het wel weer lukt. Ik blijf jouw stok achter de deur.

 

Ben je al overtuigd?

Ja?  Meld je dan hieronder aan en begin meteen met de eerste les!

7 + 9 =

Twijfel je nog?
Dan mag je me rustig even mailen. Ik bel of mail je terug zodat we samen kunnen bespreken of deze cursus echt iets voor je is. Het is zonde voor jou als je geld uitgeeft aan de verkeerde dingen, en jammer voor mij als je iets koopt en er niets mee doet.