1 UUR | € 35,-

INZICHTSESSIE

Soms weet je wel dat je het anders wilt. Maar je weet nog niet hoe. En je komt eigenlijk geen stap verder omdat je even niet kunt bedenken wat je moet doen om het allemaal wél weer te zien. Dan heb je dus eigenlijk gewoon behoefte aan een beetje hulp. Iemand die naar je luistert en met je meekijkt, zonder dat je direct veel moet investeren.

Leg gerust je vraag bij mij op tafel. Dan kijken we samen wat je nodig hebt.

 

Misschien heb je genoeg aan:

 

Een goed gesprek

Gewoon samen een beetje ‘graven’ hoe jij jouw vicieuze cirkel, in je leven of in je werk, kunt doorbreken. Ik kijk daarbij niet alleen naar jouw specifieke klacht maar naar jou als mens in zijn totaliteit. Want volgens de holistische visie ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

 

maar we kunnen ook jouw:

 

Voedingsintoleranties en tekorten ontdekken

Wat je eet heeft veel invloed op hoe je je voelt, fysiek en mentaal. Door het aanpassen van je voeding kan het zelfregulerend vermogen van je lichaam zijn werk doen.

 

En als je even geen puf hebt om te praten dan kunnen we ook kiezen voor een:

 

Healing via energie overdracht

Alles bestaat uit energie. Daarom kan een ‘energie-overdracht’ jou helpen om blokkades in je lichaam op te ruimen, zodat de energie weer gaat stromen. Op die manier herstelt de energetische balans van jouw lichaam, waardoor je uiteindelijk en betere gezondheid ervaart.

Tijdens het geven van een healing krijg ik beelden, woorden of zelfs hele zinnen door. Hierdoor krijg je helder wat op dit moment in jouw leven aandacht vraag en ontdek je welke stappen je mag zetten naar een gezonder en blijer leven.

 

Wat kost het?

Voor een sessie van een uur vraag ik slechts 35 euro. Ik geloof in energie. Energie moet stromen. Ik zorg daarvoor door mijn leven zo in te richten dat ik er blij van word. Op die manier ben ik namelijk ook het meest waardevol voor de mensen om mij heen. Maar de wereld is groter dan mijn gezin. En in mijn ervaring in dit leven heb ik inmiddels zoveel ontdekt over energie, dat ik mijn kennis graag deel. Zo laagdrempelig mogelijk. En zo eenvoudig mogelijk.

 

Kies dit omdat:

  • Het ongedwongen is
  • Het heel veel ruimte en inzicht kan geven
  • Dit persoonlijk is, discreet. Je kunt alles op tafel leggen.

 

Dus.

 

Lijkt het je wat?

Bel gewoon om een datum te prikken, dan praten we verder.
Dan maken we elkaar blij!

Mijn telefoonnummer is 06 – 105 11 027.

 

 

Let op: Een healing of voedingsadvies mag niet worden beschouwd als een vervanging voor een behandeling of advies van een arts of andere medische beroepsbeoefenaar. Vraag daarom, bij gezondheidsproblemen, altijd het advies van een bevoegde medische beroepsbeoefenaar.