1 UUR | € 50,-

INZICHTSESSIE

Soms weet je wel dat je het anders wilt. Maar je weet nog niet hoe. En je komt eigenlijk geen stap verder omdat je even niet kunt bedenken wat je moet doen om het allemaal wél weer te zien. Dan heb je dus eigenlijk gewoon behoefte aan een beetje hulp. Iemand die naar je luistert en met je meekijkt, zonder dat je direct veel moet investeren.

Gewoon samen ‘graven’ hoe jij jouw vicieuze cirkel, in je leven of in je werk, kunt doorbreken. Ik kijk daarbij niet alleen naar jouw specifieke vraag maar naar jou als mens in zijn totaliteit. Want volgens de holistische visie ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

 

Kies dit omdat:

  • Het ongedwongen is
  • Het heel veel ruimte en inzicht kan geven
  • Dit persoonlijk is, discreet. Je kunt alles op tafel leggen.

 

Waarom bij mij

Ik geloof in energie. Energie moet stromen. Ik zorg daarvoor door mijn leven zo in te richten dat ik er blij van word. Op die manier ben ik namelijk ook het meest waardevol voor de mensen om mij heen. Maar de wereld is groter dan mijn gezin. En in mijn ervaring in dit leven heb ik inmiddels zoveel ontdekt over energie, dat ik mijn kennis graag deel. Zo laagdrempelig mogelijk. En zo eenvoudig mogelijk.

 

Dus.

Lijkt het je wat, die keukentafel? Een goed gesprek, koffie of thee?
Ik heb geen intake, geen toelating en geen formulieren.
En de investering is slechts € 50,-.
Bel gewoon om een datum te prikken, dan praten we verder.
Dan maken we elkaar blij!

Mijn telefoonnummer is 06 – 105 11 027.

Of stuur een mail naar gerry@zayra.nl