1 UUR | € 60,-

INZICHTSESSIE

Soms weet je wel dat je het anders wilt. Maar je weet nog niet hoe. En je komt eigenlijk geen stap verder omdat je even niet kunt bedenken wat je moet doen om het allemaal wél weer te zien.
Dan heb je dus eigenlijk gewoon behoefte aan een goed gesprek. Met iemand die naar je luistert en met je meekijkt, zonder dat je direct moet investeren.

 

Toevallig is dat een onderdeel wat ik ook ontzettend leuk vind. En omdat ik van mezelf zoveel mogelijk dingen mag doen die mij blij maken, bied ik jou een sparringsessie aan voor slechts 60 euro per uur. Bij mij aan de keukentafel. Gewoon zodat we samen een beetje kunnen ‘graven’ hoe jij jouw vicieuze cirkel, in je leven of in je werk, kunt doorbreken.

 

Dit gesprek is niet gericht op verkoop van een product of dienst. Dit gesprek is niet gericht op mij, maar op jou. En de mazzel is; ik heb zo’n uitgebreid netwerk dat ik je misschien wel kan helpen. Met tips, of met een telefoonnummer van iemand anders.
Daar word ik blij van. En jij misschien ook.

 

Kies dit omdat:

  • Het ongedwongen is
  • Het heel veel ruimte en inzicht kan geven
  • Dit persoonlijk is, discreet. Je kunt alles op tafel leggen.

 

Waarom bij mij

Ik geloof in energie. Energie moet stromen. Ik zorg daarvoor door mijn leven zo in te richten dat ik er blij van word. Op die manier ben ik namelijk ook het meest waardevol voor de mensen om mij heen. Maar de wereld is groter dan mijn gezin. En in mijn ervaring in dit leven heb ik inmiddels zoveel ontdekt over energie, dat ik mijn kennis graag deel. Zo laagdrempelig mogelijk. En zo eenvoudig mogelijk.

 

Dus. Lijkt het je wat, die keukentafel? Een goed gesprek, koffie of thee?

Ik heb geen intake, geen toelating en geen formulieren. Bel gewoon om een datum te prikken, dan praten we verder.
Dan maken we elkaar blij!

Mijn telefoonnummer is 06 – 105 11 027.

Je bepaalt zelf hoe lang je nodig hebt.