READING & HEALING | 1 UUR | € 30,-

INZICHTSESSIE

Soms weet je wel dat je het anders wilt. Maar je weet nog niet hoe. En je komt eigenlijk geen stap verder, omdat je even niet kunt bedenken wat je moet doen om het allemaal wél weer te zien. Dan heb je dus eigenlijk gewoon behoefte aan een beetje hulp. Iemand die naar je luistert en met je meekijkt.

Tijdens deze inzichtsessie maak ik contact met jouw energie, met wie jij in wezen bent, en ‘lees ik jouw energie. Dit wordt ook wel ‘reading’ genoemd. Het geeft je inzicht in wat er op dit moment, vaak onbewust, in essentie in je leven afspeelt en waarom. Hierdoor ontdek je welke stappen je kan zetten naar een gelukkiger leven met meer energie en een betere gezondheid.

Om je in het proces te ondersteunen ontvang je gedurende de sessie ook een healing. Een healing kan een uit balans zijnde deel van het lichaam helpen, om blokkades op te ruimen en de normale energie stroom te herstellen.

 

Kies dit omdat:

  • Het ongedwongen is
  • Het heel veel ruimte en inzicht kan geven
  • Dit persoonlijk is, discreet. Je kunt alles op tafel leggen.

 

Blije klant:

Ik heb ons contact zo als heel prettig ervaren. Een nieuwe vorm voor mij, maar ook leuk om te merken wat dit brengt. Wat ik vooral erg fijn vond was dat ik je niet mijn ‘verhaal’ heb verteld en dat het dus ook heel waar voelde wat je me vertelde omdat ik het herkende. Ik had het gevoel je daardoor niet met mijn verhaal over mijn verleden te beïnvloeden. Daarom voelde ik me bevestigd in de dingen die je aangaf. Ik voel door dit contact namelijk veel vertrouwen in jou en dat voelt erg fijn en ik vind het heel prettig dat je heel open bent op spiritueel vlak.

Nienke

 

Waarom bij mij

Jouw specifieke vraag is uitgangspunt van deze sessie. Maar ik kijk verder. Naar jou als mens in zijn totaliteit. Want volgens de holistische visie ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

 

Investering

Ik vraag slechts 30 euro voor deze sessie. Want ik geloof in energie. Energie moet stromen. Ik zorg daarvoor door mijn leven zo in te richten dat ik er blij van word. Op die manier ben ik namelijk ook het meest waardevol voor de mensen om mij heen. Maar de wereld is groter dan mijn gezin. En in mijn ervaring in dit leven heb ik inmiddels zoveel ontdekt over energie, dat ik mijn kennis graag deel. Zo laagdrempelig mogelijk. En zo eenvoudig mogelijk.

 

Lijkt het je wat?

Bel gewoon om een datum te prikken, dan praten we verder.
Dan maken we elkaar blij!
Mijn telefoonnummer is 06 – 105 11 027.
Of stuur een mail naar gerry@zayra.nl

 

Let op: Een healing of voedingsadvies mag niet worden beschouwd als een vervanging voor een behandeling of advies van een arts of andere medische beroepsbeoefenaar. Vraag daarom, bij gezondheidsproblemen, altijd het advies van een bevoegde medische beroepsbeoefenaar.