TIPS & INZICHTEN

Hoezo een missie?

Je blauwdruk.
Je kunt het ook je levensplan noemen, of een roeping.
Ik noem het ook wel ‘geboorterecht’.

Het geeft in ieder geval aan waar jij je energie kunt vinden, omdat je met je eigen stroom meezwemt in plaats steeds overal tegenin.

Je geboorterecht kun je vastleggen in een missie. Met je missie kun je beter koersen omdat je niet alleen weet waar je heen wilt, maar ook weet hoe belangrijk het voor je is. Als bedrijf leg je zoiets vast in je bedrijfsplan, of je zet het op je website. Maar als persoon? Vergis je niet, want juist die persoonlijke missie kan een enorme impact hebben op hoe jouw leven verloopt, dingen die wel of juist niet (meer) gebeuren.

 

Dit doet een missie

Je missie geeft richting en doelen
Het werkt als eerst geloven en dan zien
Je missie is een anker in moeilijke tijden
En het is een middel om burn-out en depressie te voorkomen.

 

Je ziel laten spreken

Om tot een goede missie te komen is het het belangrijk om eerst jezelf goed te onderzoeken. Wanneer je ziel niet geraakt wordt blijft je missie alleen maar een mooi verhaaltje op papier.
Wil je dat jouw missie voor jou gaat werken dan is het dus belangrijk om de juiste stappen te zetten en voldoende tijd te nemen.

 

Begin eens met deze vragen

Waar krijg jij energie van?
Wat kost je energie?
Wat deed je als kind graag?
Welke mensen zijn voor jou een rolmodel en waarom?

 

Beetje hulp nodig? Maak gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dan bekijken we samen of ik je kan helpen om duidelijk te krijgen wat je écht wilt. In je leven óf in je werk.

Delen? Ja graag!

Inzichten in je mailbox? 

Door je aan te melden geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.