DIT BEN IK

GERRY DIJKSTRA

Ken je dat gevoel dat je meer zou willen halen uit je leven? En dat het dan elke keer toch weer heel anders loopt?

Mijn planning was niet heilig. Ik hoefde niet per se een grote carrière, maar ik wilde wel gewoon écht lekker leven. Dat was mijn doel.

Een doel waar ik tot veertien jaar geleden niet echt aan toe kwam. Omdat ik steeds weer dingen deed waar anderen enthousiast over waren. Dingen die ik goed kon. Maar of ik er ook blij van werd?

 

Dat veranderde met mijn eerste kind.

Een zoon, die door een auto-immuun ziekte keer op keer naar het ziekenhuis moest en ons overrompelde als we er het minst op waren voorbereid.

Hij was degene die mijn leven het meest op zijn kop zette. En gek genoeg werd hij daarmee ook degene die mij het meest duidelijk maakte, na jaren van twaalf banen, dertien ongelukken, welke richting ik uit wilde.

Ik werd mantelzorger, een rol tegen wil en dank. En nog een keer moeder, van een minstens zo waardevolle dochter dit keer.

 

Ik leerde om te kiezen voor de dingen waar ik écht blij van werd.

Daar mag best een goed inkomen bij, en een mooi huis. Maar het gaat mij, en jou waarschijnlijk ook, toch vooral om de lol in je werk, en plezier in je vrije tijd.

Dat help ik om te ontdekken.

Nog altijd ben ik vormgever. Maar waar ik vroeger vooral websites bouwde, help ik nu mensen om hun leven zo te creëren dat zij de dingen doen die voor hén echt belangrijk zijn.

 

Met mijn ogen dicht zie ik soms meer.

Want met energiewerk voel ik waar de onzichtbare en vaak onbewuste blokkades zitten. Als ik je uit je hoofd kan krijgen, en in je hart, gaat er een wereld aan mogelijkheden open.

In die wereld bouwen we dan weer op. Jouw bouwstenen, jouw doel, jouw plezier. Altijd gekoppeld aan je levensmissie, soms vertaald naar een ondernemersplan. Maar bovenal ben ik coach in het vinden van blijheid en vrijheid. Vormgever voor je leven!

 

Missiecoach, noem ik mezelf ook wel.

Ik ben dol op het creëren van nieuwe invalshoeken, het ontdekken van opties, het maken van die kleine verandering die zoveel voor je kan betekenen.

Dat doe ik ook privé. Ik ben getrouwd met de sportiefste software architect. Moeder van de twee liefste kinderen die me sterker en blijer maken dan ooit.

Inmiddels woon ik weer in het dorp waar ik ben opgegroeid, precies in het midden van Friesland. Dit is de plek waar ik mezelf ben. Waar ik blij ben. En waarvanuit ik jou help als jij ook je eigen leven wilt leiden.

Kennismaken? Dat kan, laagdrempelig, met een inzichtsessie.
Mijn telefoonnummer is: 06 – 105 11 027. Of stuur een mail naar: gerry@zayra.nl. Tot gauw!