4 DAGDELEN | € 130,-

TREK JE EIGEN PLAN

Krijg inzicht in wie je in je diepste kern werkelijk bent én leer hoe je die kennis gebruikt om keuzes te maken die jouw leven écht mooier maken. Want iedereen is geneigd om te doen wat anderen je vragen. Omdat je er goed in bent. Omdat het een kans voor je is. Of omdat het ‘nu eenmaal de beste oplossing is op dit moment’.
De grote vraag is echter: waar blijf jij in dat verhaal?

Als je dingen doet die niet echt passen bij wie jij bent, of wat jij wilt, ga je onherroepelijk de consequenties voelen. Je hebt misschien onverklaarbare migraine, maag- of rugklachten die steeds terugkomen.
Je hebt last van onzekerheid en verbloemt dat door te bluffen. Of je vindt jezelf een slechte ouder, een waardeloze partner en je denkt dat iedereen beter af is zonder jou. En dan heb ik het nog niet eens over die allesomvattende orkaan die jou letterlijk en figuurlijk aan de kant slingert: de burn-out.

Stuk voor stuk boodschappen van je lijf aan jouw bewustzijn dat je fysiek, emotioneel en sociaal niet datgene doet wat goed voor jóu is. Tijd dus voor een andere aanpak van je leven, je gezondheid, je werk. Maar welke andere aanpak?
Daar help ik je bij.

Ik leer je om te ontdekken wat jouw kernwaarden zijn, zodat je daarop kunt koersen! Zodat je veel gemakkelijker kunt kiezen voor de dingen die jou blij maken.

 

Voor wie

De cursus is voor mensen die iets anders willen, maar wat? Of mensen die in hun werk prima op hun plek zitten, maar privé steeds keuzes maken waarmee iedereen geholpen is, behalve zijzelf. Maar ik werk ook graag met mensen die met focus willen werken, zonder zich via een businesscoach meteen vast te pinnen op doelen en resultaten. Meer op het gevoel leven en werken, dat eigenlijk.

 

Uniek:

Bijzonder is dat je een plan hebt voor je eigen toekomst, volkomen los van wat anderen van jouw vragen. Terug naar jouw plezier, jouw energie! Dat geeft direct de focus om de juiste besluiten te nemen, zodat JIJ bepaalt wat je juist wel of juist niet doet, nu en bij alle andere keuzes die je nog tegen gaat komen in je leven. Zo loop je steeds in de goede richting en blijf je steeds dichtbij je eigen doel, je eigen geluk.

 

Wanneer past dit bij jou

Deze cursus past vooral als je niet meer met plezier door het leven gaat. Als je veel onvrede voelt, maar geen idee meer hebt waar de bron zit van al die ellende. En het past zeker bij je als je relatie het zwaar heeft, maar je weet niet zeker of het in de relatie zit of in al die omstandigheden eromheen.

 

Garantie

Ik heb deze cursus zo opgezet dat je intensief werkt, maar dat je tussendoor tijd krijgt om door te dringen tot wat écht belangrijk voor je is. We beginnen met één intensief dagdeel, en daarna volgen nog drie dagdelen. Mijn huis is de plek waar we ongestoord en doeltreffend onze inzichten kunnen omzetten naar behapbare acties.

 

Kies dit:

  • Omdat het kort en krachtig is, maar wel diepgravend.
  • Omdat het inspireert om dit in een groep te doen en te delen
  • Omdat elke keer weer blijkt dat mensen er echt resultaten mee boeken

 

Bewijs

“Deze cursus heeft mij zeker heel goed gedaan. Prettige gesprekken, ruimte voor elkaar. Het heeft mij meer inzicht gegeven en duidelijker wat belangrijk is voor mij (door de missie). Hierdoor is het makkelijker keuzes maken met mijn missie in mijn “achterhoofd”. Iedereen die even niet weet wat hij/zij wil, zou ik deze cursus aanbevelen. Ik heb het als inspirerende dagen ervaren. Mijn dank daarvoor! “

Esther Kuiper

 

Jouw risico

Jouw grootste risico is dat je ontdekt dat je écht alles anders wilt. Maar ik zie mijn deelnemers toch vooral kleine stappen nemen waarmee ze weer vooruit komen, zodat ze wéér een stap verder kunnen. De twijfel is weg, de onzekerheid ook. Dat scheelt bakken energie. Je moet er alleen wel even tijd voor willen maken. Zorg dus dat niet alleen je agenda leeg is, maar ook je hoofd vrij, dan zorg ik dat je resultaten boekt.

 

Zijn er alternatieven?

Welke andere optie heb je? Doorgaan en zien wat anderen voor plannen met jou hebben? Dat kan. Of nog even wachten en straks, als je 40, 50 of 60 jaar wordt, eindelijk je echte droom gaan leven? Dat kan ook.

En ook binnen mijn aanbod heb je nog andere keuzes. In mijn 1 op 1 coaching kan ik alle tijd voor jou vrijmaken en kun je met reuzensprongen door de inhoud.. op weg naar jouw doel.

En wil je wel beginnen, maar liever vanuit je eigen knusse huis? Dat kan met de online cursus.

Als je twijfelt, wil ik best even met je meedenken aan de telefoon. Dan heb je meteen wat meer gevoel bij mij als coach… gewoon doen!

 

Waarom bij mij?

Dat lees je op de pagina over mij. En anders heb je misschien gehoord dat ik nuchter ben. Dat ik jaren als werknemer heb gewerkt, dat ik weet dat je brood op de plank moet hebben en dat je soms concessies moet doen. Maar ik weet ook dat je gelukkiger, beter en leuker bent als mens als je leert om de dingen te doen waarvan je gaat kwispelen.

 

Jouw investering

De cursus is bij mij thuis. Met koffie en thee bij de hand, een grote tafel en alle ruimte om ons comfortabel te voelen. We kiezen voor vier ochtenden, met steeds een week tussentijd, of 4 avonden. Diners en lunches horen er dus niet bij. Mede daardoor kan ik de prijs laag houden. Ik vraag € 130,- inclusief btw. voor de hele cursus en je mag gerust in twee delen betalen.

 

Datum

De cursus is op maandag 19 en 26 januari, 2 en 9 februari.

Het is van 9:30 uur tot 12:00 uur, aan de Heaberch 3 in Leeuwarden. Dit is in Techum, dus aan de rand van Leeuwarden. Geen gedoe met de stadse drukte, en ook op de fiets nog prima bereikbaar, mocht je in Leeuwarden zelf wonen.

Heb je serieus interesse maar wil je je nog niet definitief opgeven? Laat dan hier je e-mailadres achter, zodat ik je op de hoogte kan houden. Je kunt me ook volgen via mijn Facebookpagina.

 

Inschrijven?

Reserveer maar vast een plek aan die keukentafel. Er is plaats voor 6 personen

Of nee, wacht even. Ik kom liever eerst even gratis kennismaken zodat ik zeker weet dat deze cursus mij verder gaat helpen.