GROEPSCURSUS | 4 DAGDELEN | € 150,-

ONTDEK JE LEVENSMISSIE

Herken je dit? Onverklaarbare lichamelijke klachten, misschien al richting burn-out …
Onzekerheid en daaraan vast: blufgedrag. Waardoor je nog onzekerder wordt. 

 

Het zijn stuk voor stuk boodschappen van je lijf aan jouw bewustzijn dat je fysiek, emotioneel en sociaal niet datgene doet wat goed voor jóu is. Tijd dus voor een andere aanpak van je leven, je gezondheid, je werk. Maar welke andere aanpak? Daar help ik je bij.

 

Ik leer je om te ontdekken wat jouw kernwaarden zijn, zodat je daarop kunt koersen! Zodat je veel gemakkelijker kunt kiezen voor de dingen die jou blij maken. Ik help je met een kwispeldiagnose om jouw kernwaarden te formuleren tot een levensmissie, waarmee je voor elk deel van je leven een actieplan maakt.

 

Ben je al vaker bezig geweest met doelen stellen, je missie ontdekken of je leven leven vanuit je diepste waarden? Was je razend enthousiast, maar kon je er in de praktijk niet écht wat mee? In deze cursus krijg je inzicht in wie je in je diepste kern werkelijk bent. Maar je leert ook, en dat is minstens zo belangrijk, hoe je die kennis gebruikt om keuzes te maken die jouw leven écht mooier maken.

Wat

Deze cursus brengt je terug naar je eigen plezier, jouw energie, los van wat anderen van jouw vragen. Van daaruit beslis je gemakkelijker en maak je keuzes die dichtbij jezelf blijven.

Voor wie

De cursus is voor mensen die vooruit willen, verandering zoeken, zonder zich meteen vast te pinnen op allerlei doelen en resultaten. Meer op het gevoel leven en werken, en van daaruit groeien.

Waarom

Als je onvrede voelt, maar geen idee hebt waar de bron zit van al die ellende. En het past zeker bij je als je relatie het zwaar heeft, maar je weet niet zeker of het in de relatie zit of in al die omstandigheden eromheen.

Inhoud

Dag 1:
Van inzicht naar uitzicht
Ontdekken waar je staat en wat belangrijk is voor je

Dag 2:
Kwispeldiagnose en visualisatie
Ontdekken waar je blij van wordt en wie je werkelijk bent

Dag 3:
Maak je leven mooier
Je missie krijgt pas kracht als je hem ook gaat léven.

Dag 4:
Toepassen en integreren
Een blij leven via kleine praktische stappen die leiden naar grote veranderingen

BEWIJS

“Deze cursus heeft mij zeker heel goed gedaan. Prettige gesprekken, ruimte voor elkaar. Het heeft mij meer inzicht gegeven en duidelijker wat belangrijk is voor mij (door de missie). Hierdoor is het makkelijker keuzes maken met mijn missie in mijn “achterhoofd”. Iedereen die even niet weet wat hij/zij wil, zou ik deze cursus aanbevelen. Ik heb het als inspirerende dagen ervaren. Mijn dank daarvoor! “

Esther Kuiper

Kies dit:

  • Omdat het kort en krachtig is, maar wel diepgravend.
  • Omdat het inspireert om dit in een groep te doen en te delen.
  • Omdat blijkt dat mensen er echt resultaten mee boeken.

Jouw risico

Jouw grootste risico is dat je ontdekt dat je écht alles anders wilt. Maar ik zie mijn deelnemers toch vooral kleine stappen nemen waarmee ze weer vooruit komen. De twijfel is weg, de onzekerheid ook. Dat scheelt bakken energie. Maak er wel tijd voor vrij. In je agenda én in je hoofd.

 

Wat is de andere optie?

Nou… doorgaan en zien wat anderen voor plannen met jou hebben? Dat kan. Of wachten tot je 40, 50 of 60 jaar wordt? Dat kan ook. Ik zou het alleen zo zonde vinden als je stil blijft staan terwijl je zo springend door het leven had kunnen gaan.

 

Individueel kan ook

Wil je wel naar mij, maar niet in een groep?  Dan kan ik in mijn 1 op 1 coaching ook alle tijd voor jou vrijmaken en kun je met reuzensprongen door de inhoud.. op weg naar jouw doel. Als je twijfelt, wil ik best even met je meedenken aan de telefoon. Dan heb je meteen wat meer gevoel bij mij als coach… gewoon doen!

Waarom bij mij? 

Dat lees je op de pagina over mij.

En anders heb je misschien gehoord dat ik nuchter ben.
Dat ik weet dat je brood op de plank moet hebben en dat je soms concessies moet doen.

Maar ik weet ook dat je een gelukkiger, beter en leuker mens bent als je leert om de dingen te doen waarvan je gaat kwispelen.

Datum

De eerstvolgende cursus is op 25 februari, 4, 11 en 18 maart.

Het is van 9:30 uur tot 12:00 uur, aan de Heaberch 3 in Leeuwarden. Dit is in Techum, dus aan de rand van Leeuwarden. Geen gedoe met de stadse drukte, en ook op de fiets nog prima bereikbaar, mocht je in Leeuwarden zelf wonen.

En ik ben bezig een tweede groep in te plannen. Heb je interesse maar ben je er nog niet zeker van? Laat dan hieronder je e-mailadres achter, dan stuur ik je af en toe een mailtje ter herinnering en de data van de volgende cursus.

 

Prijs

Ik vraag € 150,- voor de hele cursus.

Inschrijven?

Reserveer maar vast een stoel door het formulier hieronder in te vullen. Er is plaats voor 10 personen.

Dit is wat ik wil

1 + 2 =

Als je twijfelt, kom dan eerst kennismaken (gratis en vrijblijvend), zodat je me goed genoeg kunt leren kennen om vol overtuiging te kiezen voor deze cursus. Gewoon doen!