VOOR JE LEVEN | VOOR JE BEDRIJF

BLIJE KLANTEN

“Ik heb ons contact zo als heel prettig ervaren. Een nieuwe vorm voor mij, maar ook leuk om te merken wat dit brengt. Wat ik vooral erg fijn vond was dat ik je niet mijn ‘verhaal’ heb verteld en dat het dus ook heel waar voelde wat je me vertelde omdat ik het herkende. Ik had het gevoel je daardoor niet met mijn verhaal over mijn verleden te beïnvloeden. Daarom voelde ik me bevestigd in de dingen die je aangaf. Ik voel door dit contact namelijk veel vertrouwen in jou en dat voelt erg fijn en ik vind het heel prettig dat je heel open bent op spiritueel vlak.”

Nienke

 

“De 1op 1 coaching was confronterend voor mezelf, maar het is me een stuk duidelijker geworden hoe belangrijk het is om me te focussen. Mijn missie, dromen en doelen helpen hierbij. Heel fijn dat ik die nu inzichtelijk heb. Ik ervaar nu meer rust en helderheid. Van Gerry kan ik het ook goed hebben als ze me tot de orde roept, ze luistert goed en weet de vinger op de zere plek te leggen. Soms zelfs zonder dat ik het zelf kon benoemen.”

Heleen Engwerda | Hé Communicatie

 

“Ik heb de Training van inzicht naar uitzicht heel positief ervaren. Het gaf me inzicht in wat ik werkelijk wil en handvaten om dat te bewerkstelligen. Het gaf me inzicht in eigen valkuilen en richtlijnen om mijn doelen te bereiken. Het vormgeven van je eigen leven en daar eens met anderen over te brainstormen, heeft mij goed gedaan! De sfeer was heel goed, beide trainers brengen de informatie duidelijk en prettig over. Kortom ik kan deze training iedereen aanraden!”

Edith Stultiens | Edith Stultiens Illustraties

 

‘’Ik had nooit de behoefte gehad om een missie te schrijven, ik had mijn handen vol aan mijn bedrijf. Toen ik de kans kreeg om deze training te volgen, stapte ik er dan ook redelijk blanco in. Eigenlijk kwam ik er pas ter plekke achter waarom het schrijven van een missie dus wel heel nuttig is. Juist voor ondernemers zoals ik, die als eerste roepen ‘Ja hoor, dat kan ik! ’ als een klant ergens om vraagt. Gerry zei aan het begin: ‘Met je eigen plan zorg je ervoor dat je doet wat jij leuk vindt, in plaats van je steeds te laten inpassen in andermans plannen’. En dat is precies wat er misging in het verleden. Ik snap mezelf nu beter, maar ik ga vooral beter luisteren naar mezelf. Dank jullie wel voor de mooie inzichten.”

Meta Groot Antink | Tekst met pit

 

“Deze cursus heeft mij zeker heel goed gedaan. Prettige gesprekken, ruimte voor elkaar. Het heeft mij meer inzicht gegeven en duidelijker wat belangrijk is voor mij (door de missie). Hierdoor is het makkelijker keuzes maken met mijn missie in mijn “achterhoofd”. Iedereen die even niet weet wat hij/zij wil, zou ik deze cursus aanbevelen. Ik heb het als inspirerende dagen ervaren. Mijn dank daarvoor! “

Esther Kuiper

 

Gerry, het was goed. De cursus kwam voor mij op het juiste moment. Het was praktisch en niet theoretisch, goed voor mij. De oefeningen met de briefjes was de ‘lastigste’ maar wel (achteraf) heel goed.

Sietske Visser

 

De cursus was verhelderend, een eye opener. De brij in mijn hoofd is weer gestructureerd.

Anoniem

 

Mijn wens was alles uit handen te kunnen geven met als resultaat een website die bij mij past, die weergeeft wie ik ben. Die zowel persoonlijk als zakelijk mij goed vertegenwoordigd. En dat is heel goed gelukt! Van nieuwe huisstijl bepalen tot de techniek achter de website, alles heeft Gerry geregeld. Ik vond het erg fijn om weer even stil te staan bij waarom ik ondernemer ben geworden, de combi werk en privé en stil te staan bij wat mij energie geeft, waar ik blij van word. Back to basic, Why? Door het uitwerken van de opdrachten, het bepalen van mijn persoonlijke missie heb ik gemerkt dat ik dit niet alleen privé belangrijk vind, maar dat ik dit ook in mijn werk en bedrijf wil meenemen. Ik ben mijn bedrijf en mijn persoonlijke missie is onderdeel van mijn zakelijke missie. Ik heb het hele traject en de samenwerking als erg prettig ervaren. Gerry heeft echt aandacht voor wie je bent als persoon en ‘ondernemer’ om zo tot het beste resultaat te komen. Ook hoe zij de contacten en samenwerking met de andere partijen zoals fotograaf en tekstschrijver heeft opgepakt vind ik een dikke plus.

Miranda de Groot | De Groot Virtueel Business Management

 

 

Ja wauw, zo’n fijne training ‘Energie voor je bedrijf’ gehad! Gisteren deze training bij Gerry gevolgd. Behalve een stuk technische en ‘strategische’ inhoud over de inrichting van je site, ook nog een flink onderdeel ‘over the look en feel’ van je site. Heel waardevol hoe Gerry dit aanpakte: ze neemt je via hele logische stappen mee op ontdekkingsreis naar jouw energie, die je daarmee kunt vertalen naar de kleur en stijl van je website. Gerry stelt ook goeie vragen om zaken nog meer helder te krijgen. Dit gaat voorbij kennis en vaardigheden, maar is een stuk persoonlijkheid en ervaring wat toevoegt en deze training extra waardevol maakt. Als je al je website hebt en wilt aanpassen of nog startende bent, voor beide een super aanrader!

Ans Rozendal | Ans Rozendal

 

De workshop ‘Energie voor je bedrijf’ heeft me veel inspiratie maar ook motivatie gegeven. De sfeer was ontspannen en gezellig.
Agnes Wiersma | Bloeienderwijs

 

Een website die perfect doet wat hij doen moet. Mooi van eenvoud en niet alleen prachtig om te zien, maar hij werkt en werkt voor ons. Duidelijk en aantoonbaar meer respons dan de oude website. Zelfs op de Smartphone is onze website prettig om te lezen/bekijken. Onze gasten vertellen spontaan dat de website opvalt en prettig is om te bekijken.

Gerry maakte me duidelijk dat wat je NIET bewust ziet dat géne kan zijn, waarom een website je raakt en je uitnodigt om verder te willen kijken en de kamer boekt via deze website.

In onze eerste gesprekken zochten we naar welke kleuren horen bij onze BnB en wat willen we in de toekomst onbewust uitstralen en wat stralen we nu eigenlijk uit? Wat willen we bereiken en hoe? Vanuit deze “warme” basis groeide in de verdere gesprekken onze website. Ook ontstond toen een bedrijfs-logo, waar wij zelf al bijna 10 jaar mee bezig waren geweest.

Deze “vooraf” gesprekken zijn de sleutel om te komen tot een perfecte website. Een website is immers veel méér dan wat losse foto’s en wat teksten bij elkaar brengen in een format. Ik durfde na een eerste prettig telefoon gersprek de stap van vernieuwing in te zetten en kan gezien het eind-resultaat Gerry van harte aanbevelen.

Karin en Jouke Dantuma | BnB Oosterpark

 

“Gerry is een bevlogen webdesigner met gevoel voor kwaliteit. Als startend ondernemer kwam ik bij Gerry terecht via haar smaakvolle website. “Zoiets wil ik ook!”, dacht ik meteen. Het werk wat ze aflevert oogt fris, modern en overzichtelijk. Wat ik bovendien belangrijk vind is dat ik teksten en afbeeldingen op mijn website zelf kan aanpassen. Dat maakt het heel eigentijds. Gerry biedt meer dan alleen een huisstijl en webdesign. Ze denkt in allerlei opzichten met je mee, over bijvoorbeeld strategie, klantbenadering en identiteit. Dat maakt haar heel betrokken. Resultaat is dat ik marketingtechnisch gezien met een stevige basis mijn onderneming heb kunnen opstarten. En dat heeft resultaat. Klanten weten mij inmiddels goed te vinden!”

Margreet Tienstra | Tienstra Haptonomie

 

“Gerry heeft mij uitstekend geholpen met het maken van een mooie website. Het samenwerken met haar is fijn. Ze is erg betrokken met wat zij doet. Zij luistert naar de wensen van de klant en staat open voor feedback. Als je vragen hebt, reageert zij daar direct op en biedt hulp als dat nodig is. Ook met de hosting die zij mij geadviseerd heeft ben ik erg tevreden.”

Betteke Krantz | Kleuterfluisteren