AGENDA

Workshop | Energie voor je bedrijf

VRIJDAG 22 JANUARI 2018

Ruim vijf jaar lang heb ik websites ontworpen en gemaakt. Maar in september van dit jaar heb ik het roer om gegooid. Websites maken doe ik niet meer zelf. Maar wel samen, met jou. Mijn manier van werken wil ik graag met andere ondernemers delen. Daarom organiseer ik nu de workshop ‘Energie voor je bedrijf’. Ontdek meer…

Cursus | Trek je eigen plan

VRIJDAG 19, 26 JANUARI, 2 EN 9 FEBRUARI 2018

Krijg inzicht in wie je in je diepste kern werkelijk bent én leer hoe je die kennis gebruikt om keuzes te maken die jouw leven écht mooier maken. Want iedereen is geneigd om te doen wat anderen je vragen. Omdat je er goed in bent. Omdat het een kans voor je is. Of omdat het ‘nu eenmaal de beste oplossing is op dit moment’. De grote vraag is echter: waar blijf jij in dat verhaal? Ontdek meer…