1 OP 1 COACHING | 4 DAGDELEN | IN LEEUWARDEN | € 550,-

WIL JE 1 OP 1 MET MIJ SAMENWERKEN?

Coaching is een kostbare aangelegenheid, meestal. Dat weten we wel maar velen van ons dromen er wel van om ooit, als het goed genoeg gaat, zich die ene coach te kunnen veroorloven. Omdat we horen, zien (en op bloten voeten aanvoelen) hoe waardevol zo’n traject is. In een 1 op 1 coachingstraject krijg je meer aandacht, extra diepgang, directe feedback en kunnen we werken in jouw tempo. Dat is eigenlijk het beste recept voor een heel mooi resultaat. Inzicht in je kern, een plan dat stap voor stap leidt naar je einddoel. Plus eventueel een verlengstuk om dat door te vertalen naar je bedrijf, als je ondernemer bent. Of je dat nu direct wilt, of later, bepaal je helemaal zelf. Maar heb je interesse, lees dan zeker even verder.

 

Voor wie:

Mijn 1 op 1 coaching is speciaal bedoeld voor mensen die vermoeden dat ze misschien (bijna) stilstaan. Die ergens ‘wel lekker draaien’, of een goede boterham verdienen. Maar die ook wel vinden dat ze soms humeurig worden van hun werk, of zich er echt even toe moeten zetten. Als dat langer duurt, krijg je steeds minder energie en daalt je plezier nog meer. Dan wordt het werk of je leven een last, in plaats van een lust. Met energetisch werk kan ik je ook verder helpen als je onbewust vastzit. Als je daar bang voor bent, wil je misschien niet wachten op de volgende groepstraining. En wil je extra diepgang en feedback op momenten dat het jou uitkomt. Dan kan 1 op 1 coaching wel eens die ene juiste stap zijn voor jou.

 

Uniek:

De coaching is uniek vanwege de mix van energetisch werk en praktische coaching. Uiteraard is de basis het samen sparren, met alle aandacht voor je gevoel en jouw kernwaarden. En dan toch heel praktisch doorpakken naar jouw manier van leven. Beslist niet zweverig, maar zonder dit ‘doordringen’ tot die kern van jou als persoon zou het een gewone coaching worden. Dan ga je voor succes, en minder voor blijdschap. Ik ga voor die combinatie!

 

Wanneer past dit bij jou:

Coaching past bij jou als je alles op tafel wilt kunnen gooien zonder dat er anderen bij zitten. En als je iemand naast je wilt die meedenkt over alternatieven. Over linksom of rechtsom. Maar dan wel iemand die ook doorduwt als jij blijft hangen op het punt waar je steeds stopt, en die ervoor zorgt dat je eerlijk bent tegen jezelf. Je mag gróót denken, want daarna hakken we het toch in kleinere stappen. Zo houd je de focus om het tot een succes te maken. Na stap één komt de tweede stap, en boek je weer vooruitgang. Zo krijg je steeds meer energie en gaat het steeds gemakkelijker. We gaan voor flow in je werk, blijdschap in je hele leven!

 

Garantie:

Coachen is wat ik al jaren doe, maar wat ik nooit zo noemde. Het bleek wél de reden waarom mijn klanten zo tevreden zijn. Juist door dat stuk coachen, het samen beslissen en daar naar handelen, creëerden we een diepgaand en duurzaam resultaat. Als jij en ik een klik hebben, ben ik ervan overtuigd dat wij dat resultaat ook zullen bereiken. Tot de echte aftrap is de kennismaking met mij geheel vrijblijvend?

 

Kies dit omdat:

  • Het maatwerk is. Tijd en traject bepalen we samen.
  • Dit persoonlijk is, discreet. Je kunt alles op tafel leggen.
  • Het vaart geeft, vooruitgang. Je blijft nergens hangen en houdt focus.
  • Het gemak geeft. De steun om afgewogen, juiste keuzes te maken. Veel relaxter/prettiger/en minder ruimte voor twijfel.

 

Blije klant:

“De 1op 1 coaching was confronterend voor mezelf, maar het is me een stuk duidelijker geworden hoe belangrijk het is om me te focussen. Mijn missie, dromen en doelen helpen hierbij. Heel fijn dat ik die nu inzichtelijk heb. Ik ervaar nu meer rust en helderheid. Van Gerry kan ik het ook goed hebben als ze me tot de orde roept, ze luistert goed en weet de vinger op de zere plek te leggen. Soms zelfs zonder dat ik het zelf kon benoemen.”

Heleen Engwerda | Hé Communicatie

 

Jouw risico:

Je loopt het risico dat, als je eenmaal een dag met mij hebt gewerkt, je vaker zulke coaching dagen wilt inplannen. En dan op die dagen zulke beslissingen neemt, dat alles in je leven ineens heel hard gaat lopen en dat je moeite gaat krijgen om alles waar te maken. Maar geen paniek, ook dan is het heel prettig om even gas terug te nemen en te praten met zo’n coach aan de zijlijn. Bovendien zoeken we samen naar de optimale planning, zodat je het wel allemaal zelf kunt behappen.

 

Waarom bij mij:

Ik vind het heerlijk om anderen te begeleiden naar naar een blijer leven, een betere gezondheid en meer energie! Tegelijk moet het ook praktisch blijven. Ik vertaal het altijd weer terug naar behapbare porties, kleine stappen. Kijk met je mee naar je leven, je baan of je bedrijf. Dat ik al zoveel heb gedaan, komt mij goed van pas … en past jou nog beter!

 

Investering:

De kosten hangen helemaal af van wat jij wilt. Dat geldt ook voor de tijd die we investeren. De kortste klap is om even te bellen zodat we kunnen kijken wat past. Om een richtlijn te geven: voor een compact coachingstraject reken ik € 550,- en dan komen we 4 dagdelen bij elkaar om te ontdekken wat jouw kernwaarden zijn en hoe je daarnaar kunt leven.

 

Bel maar gewoon

Dan kunnen we meteen even checken of dit echt iets voor je is. Of maak eerst een afspraak voor een inzichtsessie, zodat je me goed genoeg kunt leren kennen om vol overtuiging te kiezen voor het individuele traject.

Mijn telefoonnummer is 06 – 105 11 027

Dit is mijn werkgebied